En snabbvisit

Jaha då är jag alltså redan påväg till Storuman igen. Fyfan va jag tycker det är jobbigt att åka emellan när man ska vara borta så kort tid. Det var så skönt att komma tillbaka till lägenheten, till mitt hem och mina saker. Samtidigt vill jag ju åka upp, skulle bara vilja ta med mig lägenheten. Nog för att det är trevligt att bo med mina kära föräldrar men man har ju som vant sig lite vid att ha sitt eget place. Under denna korta visit har jag ändå hunnit en del. Har gått på stan och fixat ett par jeans (behövdes), gymmat (behövdes) och gått på bolaget (behövdes). Haha. Nämen har även hunnit fixa en del till jobbet, träffa Anna och så. Egentligen har jag hunnit väldigt mycket. Jaja tråksnack. 
 
Nu är det iallafall inte länge kvar till storumandagarna och jag är supertaggad i år! Missade ju förra året, så det känns himla kul. Har dessutom dejt planerad med Lovisa och Victor som kommer hem. Älskar att livet just nu känns lätt och roligt. Ska njuta av det!
 
Hej Liljansberget!
 
Fick en liten hälsning av Johan och Linn som lånade lägenheten. Man tackar!
 
Älskar sommaren.
 
Skönt att för en gångs skull gymma i ett (nästan) tomt IKSU. 
 
Bevis på att jag var där, och på att jag var fett trött efteråt. Ren tur bara att det inte syns hur röd i ansiktet jag är.